Twist is not working correctly

QuestionsCategory: Plugin SupportTwist is not working correctly
menelaos asked 2 months ago

Hello Niloy,

i have upgraded to woocommerce 3 and installed latest version of twist pro plugin, on the control panel i have set woocommerce 3 to yes but the problem still persists.

lightbox is not working at all and images wont change on the plugin.

could you please help me out?

you can check it out here: http://men.trikaliotis.info/wp/shop/διαδικτυακές-κάμερες/wireless-ip-camera/

thank you in advance,

Menelaos

8 Answers
Niloy answered 2 months ago

Hi Menelaos,

Lightbox is not working because your site have a console error . see sccrenshort: http://prntscr.com/fdx25k

Please fix this console error and hopefully after fixing this error lightbox will working again.

if it’s not fixed after doing that feel free to let me know. Thanks

menelaos answered 2 months ago

i fixed these error but unfortunatel yit still doesn’t work.

now i get an error for prettyphoto function

could you please help?

Niloy replied 2 months ago

For pretty photo console error please follow this topic:
http://support.iamniloy.com/question/__trashed-4/

menelaos answered 2 months ago

it’s already set to 3

Niloy replied 2 months ago

I still can see the previous error http://prntscr.com/fe5pia

menelaos answered 2 months ago

i have completely removed the function causing that issue.

please try clearing your browser cache

Niloy replied 2 months ago

please send me your site login access by selecting only me & admin.so I can check the issue you have.

menelaos replied 2 months ago

niloys7live@gmail.com is already registered as an admin in the dbase from previous time.

Niloy replied 2 months ago

Please check now 🙂

menelaos answered 2 months ago

it works like a charm.

thanks a lot man, i really appreciate it.

could you please let me know what was wrong with it?

thank you in advance,

Niloy replied 2 months ago

your child theme has a problem or maybe any plugin you are using.
the prettyphoto.js is not loading perfectly in footer so i just call it header and then it’s works.
also, i install the 1.2.3 version (beta) because this version have few extra fix 🙂

menelaos answered 2 months ago

Again i would like to thank you for your time.

you provide awesome support.

i will leave a review later.

farewell 🙂

Niloy replied 2 months ago

you most welcome.
feel free to contact me via this forum if you need support in future also provide purchased the key for verifying the support expired.

menelaos replied 2 months ago

i have e-mailed you the key.
have you changed anything on the website?
although there are no console errors the arrows that used to change the images have dissapeared.

Niloy replied 2 months ago

No, i don’t change anything on the website.
but change the setting from twist setting.

menelaos replied 2 months ago

i have, problem still persists

Niloy replied 2 months ago

i changed this option http://prntscr.com/fe6jhr
i redo it. please check now

menelaos replied 2 months ago

shit. my bad.
thanks again man
i wish your life to be full of love and happiness 🙂

menelaos answered 2 months ago

another thing i just notice is that the bottom border of the main picture dissapears when the picture is changed.

it’s not an error but it’s a cosmetic issue.

could you help with that as well?

Niloy replied 2 months ago

oh . I remember. last time I give you support for this issue via email. unfortunately, I forgot what I was changed in inc/js.php file but you should change it own.

menelaos replied 2 months ago

i have checked all our communication from last time, but you didn’t gave a solution to this issue.

Niloy replied 2 months ago

okay, i did it.
just comment out this code below
//$(‘.twist-main-image’).css({‘height’: singleimgH + ‘px’});
from inc/js.php page

menelaos replied 2 months ago

youhouuuuu. you’re the man!
thanks a lot again

oliverdesigns answered 4 weeks ago

Hi there – We have the settings set for the 3.0 fix but are finding that the carousel arrows display for half a second then disappear and the images do not change on thumbnail selection.We have checked console without errors and deactivated all plugins and there is no change to the operation of it all. Tried asking a question through your site and getting an error saying enter captcha key (Google Chrome)

Niloy replied 4 weeks ago

Please try to create new topic now